Lotus – terrein Kuinderloo – kamperen en dagrecreatie

De naturistenvereniging Lotus bezit een prachtig kampeerterrein in Makkinga: Kuinderloo. Het is een terrein van 8 ha dat ook uitermate geschikt is voor dagrecreatie. U vindt er  een mooie zonnewei met zwembad, kinderbad en speeltoestellen. Er is een tennisbaan, een sauna  en er zijn jeu de boules-banen.

We zijn trots op ons terrein en zien er op toe, dat het bosachtig karakter behouden blijft en doen het onderhoud met elkaar. Enkele jaren geleden hebben we ons verenigingsgebouw  “De Stins” gemoderniseerd, geïsoleerd en van 50 zonne- en warmtepanelen voorzien. Voor de jongeren is er een eigen jeugdhonk. 

Velen hebben de weg naar het terrein al gevonden. Normaliter is een lidmaatschapskaart van de NFN een voorwaarde, maar we ontvangen jullie graag en nodigen geïnteresseerden uit de omgeving uit  gratis en zonder lidmaatschap een dagje te komen kennismaken met Kuinderloo. Het is wel belangrijk te weten, dat bij goed weer naakt wordt gerecreëerd en men bij het zwemmen altijd bloot gaat. Zeker voor mensen die ook al de sauna bezoeken, is het echter  een kleine stap!  Het telefoonnummer van de gastendienst is 0653477648.

Kijkt u toch liever een keer eerst de kat uit de boom. Ook goed! Jaarlijks is er de landelijke kennismakingsdag naturisme. We zijn dan tussen vrij toegankelijk en verzorgen na ontvangst en een welkomstdrankje rondleidingen over het terrein, waarbij u niet uit de kleren hoeft! 

 

U  bent van harte uitgenodigd in Makkinga, Middelburen 9.

Zie voor meer informatie: www.lotus.frl