Welkom in Makkinga. Waarmee kunnen wij u helpen?

Welkom in Makkinga

Welkom op de website van Dorpsbelang Makkinga. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, activiteiten en allerlei informatie over ons dorp.

 

Vanwege de maatregelen mbt het coronavirus, zal de vlomarkt op aangepaste wijze georganiseerd worden. 

I.v.m. de corona regels zijn er geen vaste plekken meer, daar de afstand tussen de standjes meer moet zijn dan normaal. De standplaatsen kunnen dus niet gereserveerd worden. Iedere standhouder krijgt een plek toegewezen. Vanaf 6 uur ‘s ochtends zijn de martkmeesters aanwezig om dit te regelen. Voor het publiek is er een vastgestelde looproute.

BASISSCHOOL KINDEREN MOGEN GRATIS OP HET KLEUTERPLEIN STAAN OM SPULLETJES TE VERKOPEN.

Route vlomarkt

I.v.m. diverse maatregelen vindt u hier de looproute voor de vlomarkt

 

>>  Link naar route

Het laatste nieuws uit Makkinga vindt u hier

Vlomarkt Makkinga

Al meer dan 40 jaar lang wordt in Makkinga de maandelijkse vlomarkt gehouden. Van maart tot en met oktober wordt elke laatste zaterdag van de maand een openluchtmarkt georganiseerd waar iedereen `alles` kan kopen en te koop aanbieden. Voor meer informatie en contactgegevens over de Vlomarkt Makkinga kijkt u  onder het kopje Makkinga vlomarkt. De vlomarkt van Makkinga, ook wel “het Waterloo-plein van het Noorden”, is één van de grotere markten die nog geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd. De organisatie van de maandelijkse vlomarkt in Makkinga is in handen van Dorpsbelang. Een grote groep vrijwilligers zet zich iedere markt voor u in om iedere vlomarkt tot een succes te maken.   VANWEGE HET LANDELIJKE BELEID M.B.T. HET CORONAVIRUS, GAAN WE DE MARKT ORGANISEREN MET AANGEPASTE MAATREGELEN. I.v.m. de corona regels zijn er geen vaste plekken meer, daar de afstand tussen de standjes meer moet zijn dan normaal. De standplaatsen kunnen dus niet gereserveerd worden. Iedere standhouder krijgt een plek toegewezen. Om 6 uur in de ochtend zijn de martkmeesters aanwezig om dit te regelen. Voor het publiek is er een vastgestelde looproute, op de homepagina staat een link naar deze looproute.   LAATSTE VLOMARKT 2020:   31 OKTOBER De laatste markt van het seizoen in oktober is altijd de traditionele “snertmarkt”, voor alle standhouders een gratis kop snert! Meer informatie en contactgegevens, zie kopje Makkinga vlomarkt.