Informatie van de gemeente
Beste mensen,
Website 500jaarooststellingwerf.nl is live!
Iedereen kan vanaf nu een activiteit aanmelden op 500jaarooststellingwerf.nl en daarna subsidieaanvragen. We verzamelen alle activiteiten op de site, ook de initiatieven waar geen subsidie voor aangevraagd wordt. Zodat straks alles over de viering van ‘500 jaar Ooststellingwerf’ op één plek te vinden is.

Let op! Het aanmelden op de site, is dus nog niet direct een subsidieaanvraag.

Hoe werkt het? Als je de activiteit hebt aangemeld, dan krijg je een link naar een word document met invulvelden. Het formulier kan vervolgens in alle rust ingevuld worden en daarna samen met de bijlagen worden gemaild naar 500jaar@ooststellingwerf.nl. Wie hulp nodig heeft bij het aanvragen van subsidie kan contact opnemen met Nienke Jongstra, Projectleider 500 jaar Ooststellingwerf (06) 517 760 84. Er wordt dan iets afgesproken of je wordt direct geholpen.
Waar kunnen mensen elkaar vinden? Initiatieven die op zoek zijn naar vrijwilligers, informatie of verbinding kunnen terecht op de Facebook pagina 500 jaar Ooststellingwerf.
Meer informatie: Vragen en antwoorden en de voorwaarden van de subsidieregeling zijn allemaal te vinden op 500jaarooststellingwerf.nl

Met vriendelijke groet,

Jaimy Pijnacker
Managementassistente